23/26/28 sept – Kindervoorstellingen ‘Lân fan taal’

23/26/28 sept – Kindervoorstellingen ‘Lân fan taal’

Kindervoorstellingen in Talenpaviljoen MeM

Talepaviljoen-nije-ympresje

Ook in de week na het symposium wordt speciale aandacht besteed aan TOS, voor ouders en kinderen. In het speciaal ontworpen Talenpaviljoen MeM van ‘Lân fan taal’ in de Prinsentuin worden verschillende kindervoorstellingen vertoond die zowel voor kinderen met als zonder TOS geschikt zijn.

· Op zondagmiddag 23 september verzorgt het InkiPinki-poppentheater de voorstelling ‘Tijger ligt ENORM in de weg’, geschikt voor peuters en kleuters. Een voorstelling met muzikale intermezzo’s en een tijgerdans waarbij de kinderen lekker mee kunnen doen. De voorstelling wordt tweemaal vertoond: om 14.00 en 16.00 uur. Duur: 30 a 45 minuten.
· Op woensdagmiddag 26 september vertoont ZieZus Eigenzinnig Theater de theatervoorstelling ‘ROEPUMA’. De voorstelling is interactief, muzikaal, licht en zit vol humor; geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De voorstelling wordt tweemaal vertoond: om 14.00 en 15.30 uur. Duur: 45 minuten.
· Op vrijdagavond 28 september is er een ‘Oudercafé, voor ouders die zich zorgen maken om de spraak- taalontwikkeling van hun kind en voor ouders van kinderen met TOS. Start: 19.30 uur.

Adres Talenpaviljoen MeM: Prinsentuin 1, 8911 DE Leeuwarden.

Over de auteur

Eric Verschoor administrator

Geef een reactie